logo
امروز : چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۹:۳۷
[ شناسه خبر : ۴۲۲۴۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
کارشناس علوم سیاسی:

مدرس ابرمردی بی‌نظیر در تاریخ انقلاب است

مدرس-ابرمردی-بی‌نظیر-در-تاریخ-انقلاب-است
کارشناس سیاسی گفت: مدرس ابرمردی بی‌نظیر در تاریخ انقلاب است و ایشان الگوی تمام عیار برای سیاستمداران و حق‌طلبان بود که باید راه و منش وی در جامعه پیاده شود.

حجت‌الاسلام عنایت‌الله شامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه اقدامات مهم و تأثیرگذار شهید مدرس بر اساس قانون اساسی دوران مشروطیت بود و در زمان طاغوت نیز این آثار مشهود است، اظهار کرد: پنج نفر از مجتهدان مطرح و طراز اول در کشور حق نظارت بر مصوبات مجلس را داشتند که شهید مدرس یکی از آنان بود.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه شهید مدرس با هدف کمک به مردم در برابر قوانین نادرست جامعه پا به عرصه نهاد و فعالیت‌های گسترده‌ای انجام داد، بیان کرد: این شهید بزرگوار بر اساس جایگاه علمی که داشت بعدها به‌عنوان نماینده مردم در زمان رضاخان وارد مجلس شد و یک شخصیت تحصیل کرده از شهر نجف بود که خصوصیات اخلاقی وی برگرفته از مکتب اهل بیت عصمت و طهارت است.

کارشناس علوم سیاسی با اشاره به اینکه حریت و آزاد‌انديشی از گفتار و رفتار مدرس جاری بود و در دوران طفولیت بر اساس اعتقاداتی که داشت سعی کرد در تمام شرایط در کنار مردم و زبان گویای آنان باشد، اضافه کرد: وی نماینده توانمند بود و الگویی مناسب برای نمایندگان در کشور است تا با بهره‌گیری از خصوصیات رفتاری و روحیه مطالبه‌گری در تمام لحظات برای مردم و در کنار آنان قدم بردارد و نمایندگان مجلس از شهید مدرس الگو بگیرند.

وی ادامه داد: مدرس تمام سعی خود را برای پیشرفت کشور و مطالبه حق مردم به کار برد به‌طوری که وی زمان رضاخان با قوانینی که در اثر تصویب به پیکر جامعه و مردم آسیب می‌رساند، مقابله می‌کرد و رضاخان به آن آگاه بود و درصدد فرصت مناسب برای از میان برداشتن چنین شخصیت آگاه در زمان خود عمل می‌کرد و این شهید دارای صدایی‌ رسا برای مطرح کردن مشکلات مردم در زمان خود بود.

کارشناس علوم سیاسی بیان کرد: نمایندگان مجلس با الگو قرار دادن مدرس می‌توانند کشور را در مسیر درست و به درو از مشکلات هدایت کنند و صدای مردم در جامعه باشند تا بتوانند مشکلات عدیده آن را حل کنند.

شامی گفت: لازمه داشتن چنین جامعه‌های تصویب قانون‌های است که به نفع مردم و زندگی آنان باشد و ممانعت از قوانینی که به ضرر مردم و بطن جامعه بوده امری مهم است.

وی مطرح کرد: قوانین در جامعه به گونه‌ای است که مختص زمان بوده و نیازمند به‌روز شدن است و نمایندگان نیز باید به این مهم توجه داشته باشند.

کارشناس علوم سیاسی عنوان کرد: شهید مدرس با توجه به اوضاع مملکت در برابر قوانینی که به ضرر و زیان جامعه بود مقابله می‌کرد و دلایل مختلف وی چنان رسا و قابل‌درک بود که رضاخان از حضور وی در کنار مردم احساس هراس و ترس داشت چراکه می‌دانست مدرس به نفع مردم حرف و عمل می‌کند و این برای وی بزرگ‌ترین خطر بود.

شامی ادامه داد: مدرس ابرمردی بی‌نظیر در تاریخ انقلاب است و الگوی تمام عیار برای سیاستمداران و حق‌طلبان بوده که باید راه و منش آنان در جامعه پیاده شود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر